Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet del två

Att få smaka frihet igen
Nu står jag här
Igen

Allt är som förr
Och ingenting sig likt

Undrar om jag har orden kvar i mina fingrar
Så länge jag inte kunnat skriva

När man levt i en lögn
Men svetsat sig fast
Äntligen lyckats ta sig ut

Det är som att jag nästan drunknat
Och nu kommit upp till ytan

Dimman som legat
Försvinner
Pö om pö

Ser bergstoppar bakom ögonlocken
Där jag skriker ut
Allt som jag borde känna

Borde känna


Sorg
Vrede
Besvikelse

Men bara känner


Frihet

Nu är det du och jag
Bara jag
Som jag saknat dig
Älskade jag

Känslan att inte tillhöra
Någon annan
Bara min egen
Inte ägd av någon

Ingen som tar på mig
Den enda som får stilla mina lustar
Är jag
Och vilken lust
Vilken känsla
Kåt

Hungrig på livet
På mig själv




Fri vers av Fågelhjärta
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-20 03:54



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbara gudinna

må du alltid nu sätta dig själv främst
samt sättas främst, när tiden dig så ger

aldrig skall du igen ägas
alltid skall du bara äga
2017-01-07

    Håkan B Andersson
härligt...
2016-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Fågelhjärta