Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lustar

Blunda nu


Blunda nu
Känn världen under din rygg
Vibrerande
Skälvande

Ditt essens, sexuella lustar
Djupt i mig
Din söta smak
Sensuella kyssar
Händer
Långsamt men bestämt
Trevande


Tystnaden lägger sig som en dimma


Kan du höra det

Kan du höra tiden stå stilla
Här upphör tid och rum
Ingenting existerar
Här finns bara vi





Fri vers av Fågelhjärta
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-11 20:52



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar
2016-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Fågelhjärta