Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fjäril

släpp mig
släpp mig fri
låt mig flyga
låt mig va
ge bara fan
ge fan i mig

hatar dessa bojor
så många kedjor
ni låser inte min dörr
men ni låser min tillvaro
ni låser mitt liv
jag är fångad i mig själv

jag är en fjäril
och ni har smulat sönder mina vingar




Fri vers (Fri form) av Fågelhjärta
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-03 10:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver så det känns i alla sinnen.
2015-09-06

  S.A.I. Steve Lando
du måste få andas, leva, verka, göra, känna - fritt

gudinna
2015-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Fågelhjärta