Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
falla tillbaks


ingenting

ingenting
var namnet
svarade jag och stirrade blint in i väggen

försöker att förklara vem jag är
vad jag vill
var jag kommer ifrån

men det finns inga svar
och färre blir dom
desto mer ni frågar

går minus back
flera hundra
i mental utveckling
desto fler dagar som går

jag skriker efter hjälpen
som utlovats
ringer och ringer och ringer
vi hör av oss på måndag

jag går sönder här och nu
ikväll

jag vill inte leva såhär
trodde att jag kommit längre
att jag blivit bättre
bättre än såhär

jag har lämnat allt
börjat ett nytt år någon helt annanstans
så långt ifrån där jag skulle ha varit

jag skriker efter hjälpen
ber till gud
även fast jag vet nu att det finns ingen gud
ta mig härifrån

allt förändras på en dag

någonstans i betongen
någonstans i rännstenen
någonstans på botten
botten av ingenting
ligger jag

förbannar allt jag någonsin kämpat för
allt förgäves
allt för ingenting

idag blev jag ingenting





Bunden vers av Fågelhjärta
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-05 23:21



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du skriver väldigt starkt, engagerande, samt väl - mycket väl
2016-11-04

    ej medlem längre
Starka nakna ord som berör.
2015-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Fågelhjärta