Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På väg tur och retur till helvetet - en heldagstur ...


Helvetet på jorden som en destination ...

... behöver ej vara en plats
eller ens en dimension i sig ...

Nej, det är snarare mer en plats
och tillika en dimension
i det rum vi alla lever i
här och nu

vilken inkluderar 
närvaron av dig ...

Bortsett från 
att någon som du
kommer att vara där

är det egentligen 
en plats där jag 
mer än gärna är ...

... när du inte är där ...




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-10-22 03:17



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
underbart skrivet...naket och ärligt men så fin formulerat...
2012-10-22

  Bjarne Nordbö
Där fick du till det så mina nattröga tankar skingrades.
2012-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP