Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*Det kunde lika gärna vara jag som skrev * skrev någon om min text 8.840 kronor all inclusive ... Mitt svar till henne dessförinnan innehöll följande rader hon ville att jag skulle publicera som en egen text ...


Hoppet om Ängeln som ger oss vårt mirakel ...

Det finns stunder i livet 

när allt hopp är ute
och man bara överlever

- dag för dag,

timme för timme ...

men med ett ständigt
och obevekligt
sublimerat hopp om
att det kanske, kanske,
kanske möjligtvis
dyker upp en ängel

med ett mirakel
som ger
en livet åter igen ...




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2012-10-22 18:37



Bookmark and Share


  erkki
Bara att man håller fast vid den sista strimman av hopp - är ett styrkebevis. Finr uttryckt och formulerat!
2012-10-25

  ResenärGenomLivet VIP
Hoppet är det sista som lämnar...
2012-10-23

  Hanna Mari Wallin
orden griper tag, precis som livet kan ta tag och vända upp och ned på ens liv till näst intill oigenkänligt

kvar återstår hoppet och ljuset
att det vänder en dag

mycket vackert och sorgset skrivet...

Hanna
2012-10-22

  Ninananonia VIP
:) vackert hopp..
2012-10-22

  vargtass
Tårdrypande vackert
2012-10-22

  AgnesP
Undebart fin om det ljusa som också finns. Som tur är.
2012-10-22

    ej medlem längre
jättevackert,hoppfullt.
2012-10-22

  genni VIP
Underbart vackert,

jag får tårar i ögonen,

Kram Genni
2012-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP