Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet som borde levas

klart jag vet
att detta är livet
som ska tas tag i
levas till tusen
ändå sitter min rumpa
i fåtöljens famn

klart jag borde
vara social
gå långpromenader
tänka på den där figuren
som är min boning
hittar förklaringar
bortom den levandes

händer vill skriva
då måste hjärtat jobba
hjärtesaker och hjärnbry
livet levas så det finns
något att skriva om

men latheten vet inga gränser
den sitter i mjukiskläder
äter godis och dricker kaffe
ser på realityserier och hånler
åt deras patetiska liv
som om mitt
vore bra






Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-24 10:42



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
igenkännande text. bra!
2012-10-26

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivet ..får en att tänka till!
2012-10-25

  SatansSon VIP
Min läkare som jag träffade igåpr sa åt mig att jag måste gå en promenad misnt en halvtimme om dan. Det skulle säkert hända mer då i mitt liv som senaste tiden levts på nätterna till största delen.. Skulle kanske få vettigare dygnsrytm. Du har skrivit en händelserik dikt om ett liv i händelsefattighet.
2012-10-24

    ej medlem längre
Du slår huvudet på spiken här...och trampar på min onda tå. Åh, så bra du skriver!
2012-10-24

    ej medlem längre
hi hi hi det är svårt att leva i bland.
2012-10-24

  Osvalds_Dotter VIP
Känner igen mig i din text!

2012-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP