Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frigivning

"Släpp mig genast",
skriker mitt hjärta.
Ut vill jag springa
så långt bort jag kan från
Dig
Kasta mig rakt ut
och falla

Men händerna mina....
så hårt att knogarna vitnar håller de
kring livlina och flytväst

Men hjärtat mitt som slår
fortare och fortare
längtar ut
till Krigaren......




Fri vers av Ann Bjerknes
Läst 190 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-10-23 23:58



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Välskrivet om att våga släppa taget
2012-10-24

  Ninananonia VIP
Bra... berörande dikt...
särskilt gillar...
2012-10-24

  SatansSon VIP
Den här blev jag imponerad av slutordet på! Bravo!
2012-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Ann Bjerknes
Ann Bjerknes