Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härförare

Jag har sett dig leda människor i krig
med ridpiskan som kompassnål

Soldaters insida blir deras utsida
Det är en målning, de är din palett
Temat är Orfeus och Eurydike

Ett stilleben över en helt vanlig fruktskål
med samma gamla frukter
i väntad inbördes ordning




Fri vers av MMo
Läst 325 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-10-25 13:40



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Bra skrivet!
2013-01-25

  objekt3
väntad inbördes ordning?


annars *suck* kompassnål<3 KRIG vrängda människor och jag äter fruktskålen med ögonen
2012-11-18

  Nanna X
gillar. krig i mikrokosmos..
2012-10-25
  > Nästa text
< Föregående

MMo
MMo