Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara andetag

Lägger huvudet mot din sköna byst,

bara andetag och puls allt annat är tyst.

Blickar upp mot måne och stjärnor.

Tänker på livet igår och idag,

känner mig liten och svag.

Blickar upp mot en natthimmel.

Mitt huvud rör sig sakta upp och ner,

i din andetakt jag njuter och ler.

Blickar upp mot kommande gryning.

Två små människor i daggvåt natur,

varför just vi var det bara tur?

Blickar upp mot något och tackar.

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 213 gånger
Publicerad 2012-10-25 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver