Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftersmak

Jag försöker vara den som bara är
Dagen är lång, kan inte fylla mellanrummen
Alla nyanser rinner som vatten
Jag ser bortåt mellan öarna
Saltet bränner på min tunga
Vattnet sköljer hud ren

Alla år går
Dofterna finns kvar
Smaken av liv i varje kyss
Stannar kvar i livet
Alla lögner skräms på flykten




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-25 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg