Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyskrapa

Faller, faller, jag faller
Sugs nedåt, gravitation
Finns ingen återvändo
Ödet är så starkt
Gränserna suddas ut

Jag litade på dig mer än på mig själv
Vi byggde högre och högre
Alla stenar på varandra
Vi ville göra ett hål i himlen
Jag trodde vi hade rätt




Fri vers av Henrik Sjöberg
Läst 263 gånger
Publicerad 2012-10-25 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg