Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ok är inte okej


Min Bror



Ett band

Rep eller tråd


band trasslar

Lossa på knuten

dubbelknut sittet fast


Släta ut tillskrynklat siden

Vacker rosett är min önskan


Tunnare än pianotråd

kan lindas runt halsen

Sipprande blodröda droppar,,,

Blod är dock tjockare än vatten




Fri vers av chrissie
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-25 17:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
mycket bra skrivet!
2012-11-07

  Angel of love
Berör starkt!
2012-10-26

    ej medlem längre
starkt detta ...
2012-10-25

    ej medlem längre
berör..
2012-10-25
  > Nästa text
< Föregående

chrissie
chrissie