Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som den första snön

Som den första
snön. Samma
känsla av nyfikenhet
och lust, samma
närvaro och rädsla
Rädsla att snön ska
förvandlas till vatten
Glider mellan fingrarna,
sjunker undan, tappar
rädslan. Glömmer
långsamt bort att något
finns att förlora. Gör sig
så av med avståndet,
den nyss oemotståndliga
lusten att vara stilla,
en väntan som knappt
hade börjat. Kryper
ihop och försvinner
med en flyktig önskan
att bli ljummet regn




Fri vers av Robert Kajic
Läst 184 gånger
Publicerad 2012-10-25 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert Kajic
Robert Kajic