Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan jag försvinner

Innan jag försvinner
ska jag ha älskat
så att stjärnorna minns
tills allt blivit svart

Innan jag försvinner
ska jag ha hittat ditt namn
hålla det vid liv
när stjärnorna glömt
gett efter för natt




Fri vers av Robert Kajic
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-11 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert Kajic
Robert Kajic