Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag vaknar

När jag vaknar
finns ingen blomma
som viskar ditt namn
men drömmen som bleknar
viskar det än




Fri vers av Robert Kajic
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-11 15:59



Bookmark and Share


  Magica VIP
Fint! :)
2012-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Robert Kajic
Robert Kajic