Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnorna värmde varandra

Du lyssnade ogillande på ursäkten
med dina trekantiga ögonbryn
läste där tanken var strängt förbjuden
och orden en oas

Jag var oändligt feg
men du väntade
och när vi sedan gick
tog du min hand
tog den i din
som hade de aldrig
varit ifrån varandra

Vi såg på stjärnorna
hur de värmde varandra
och jag kände lycka
i att andas med dig




Fri vers av Robert Kajic
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-11 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert Kajic
Robert Kajic