Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målar din själ

när andetagen
slutat jaga varandra
kryper hon fram
målar din själ
intill min
följer med fingret
konturen till din hud
ditt ansikte
och dina läppar
kysser dig försiktigt
så du börjar andas
väcker mig sedan
och visar stolt
drömmen
hon gav liv




Fri vers av Robert Kajic
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-22 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert Kajic
Robert Kajic