Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valfriheten

valfriheten
gör döden lönsam
gnider händer över barn
frågar inte hur du mår
lyssnar inte på ditt svar
grinar och ber dig välja
valfriheten
ger dig inget val




Fri vers av Robert Kajic
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-19 02:13



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja ibland är det lättare att inte ha några val...
2012-12-22

  Robert Kajic
Tack :)
2012-12-22

    ej medlem längre
visst är det härligt med valfrihet, som dom säger Bra fångat!
2012-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Robert Kajic
Robert Kajic