Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behöver vara kär

behöver vara kär
för att leva
verkligen leva
missförstå mig inte
jag älskar att leva
men det är något annat
när livet går ihop
i sig självt

inte går
som en skugga bredvid
inte andas mig i nacken
eller springer ifrån mig

när mina andetag
följer samma rytm
och inte går att skilja
från den som lever
och den som är jag




Fri vers av Robert Kajic
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-22 00:58



Bookmark and Share


  Robert Kajic
Tack!
2012-12-22

  Hedo
Så sant och så vackert!
2012-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Robert Kajic
Robert Kajic