Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon gav liv

Hon gav liv till en pojke
gav sitt liv till pojken
Så dog hon
för att pojken skulle leva
livet bära undan natten
Stod kvar med natten
med tysta natten




Fri vers av Robert Kajic
Läst 227 gånger
Publicerad 2012-12-19 02:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert Kajic
Robert Kajic