Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De bara rinner på just nu ...


Respitens bortre gräns ...

... börjar i allt snabbare takt
närma sig 
och du vet
att du ej längre kan 
fortsätta fjärma dig ...

och klara dig undan
med ursäkten
om 
att du ju är kvinna
och att jag defakto är man ...

Ty det du nu
kommer att få erfara till slut
när respittiden rinner ut
är att konsekvenserna
av en kvinnas handlingar

kan bli minst lika tuffa
som det traditionellt
kan bli för en motsvarande man ...





Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-10-26 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP