Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"...och är till för att hjälpa i nöden" Ordspråksboken 17:17 Blommor från min nya vän


En vän visar alltid kärlek


En ny poetervän

MaRit MaRitza LöfRoos


min närmsta granne


visade sig vara en vän

där jag kunde komma

precis sådan jag var


förgråten ledsen och trött


för att få den bamsekram

som jag just då behövde


Nu delar vi dator

och kan både

skratta och gråta

tillsammans

samt fika


Nu tillägnar jag henne

ur djupet av mitt hjärta

Jesu ord i Matteus 25:40

"vad ni har gjort för någon

av dessa minsta som är mina...

det har ni gjort för mig."




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-10-26 17:05



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Underbart att läsa detta och verkligen underbart!
/kram
2012-10-30

    ej medlem längre
Vacker vänskap...härligt
2012-10-29

  mare VIP
Delad glädje, är dubbel glädje ;)

2012-10-28

  Eva Helene VIP
Vackert om en ovärderlig vänskap. Grattis båda!
2012-10-27

  anits VIP
Så fint och berörande om en sådan fin vän
glad för din skull
2012-10-27

    ej medlem längre
Jag blir så glad över din vackra text, och din
fina själavän.. många kramar!
2012-10-26

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart med Gudasända vänner...gläds med dej...
2012-10-26

  bittemi VIP
Rörande fint om vänskap
2012-10-26

  Annie b'larsson VIP
Vad vackert! Sån tur dessa människor finns...plötsligt står de bara där och ger, precis det man behövde...Gud vet varifrån de kommer.
2012-10-26

  Lynx63 VIP
Underbart med sådana vänner.

Min data vän är Ann-Britt "Spanaren"
Vi har många mil mellan oss,
men det hindrar inte.
Är jag ledsen så skriver jag det
och som en virvelvind svarar hon.
Med humor och styrka, sen känner
man sig inte värdelös längre.
Så hurra för alla fina vänner...
KRAM

2012-10-26

  Ninananonia VIP
Fint..
2012-10-26

    ordskalv
Fantastiskt! Blir rörd.
2012-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP