Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För alla LCHF älskare...


Bacon Forever!

som barn åt jag inte kött
jag klarade inte av tanken
på slakten
men livet har härdat mig
det bästa jag vet är bacon
och människa




Fri vers av Sebastian Noll
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-26 23:30



Bookmark and Share


  Annagreta VIP
Så fruktansvärt rått och sorgligt, på en och samma gång. Ger mig bilder av nedpissade gränder och kor som vrålar i dödsångest på ett blodigt fabriksgolv. Och en liten gosse som fick så mycket stryk att superlimmet gjorde det omöjligt att slå sönder honom igen.
2012-10-28

  Juliusz Wilczynski
Oj, vad mycket känslor du får in i raderna.
Ruskigt och bra på samma gång, det är synd kanske att man kan hårdna.
2012-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Noll
Sebastian Noll