Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en liten trött morgontanke ...


Det Är väsentligt att verkligen vara ...

... någon
alldeles speciell
varje dag 
i sitt liv ...

Sig själv
och ej
någon annan ...





Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-10-27 08:27



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Ett bra ledord
för dagen
Tar det med mig
2012-10-27

  edikt/Benedikte
Ja
B
2012-10-27

  Ninananonia VIP
Just så.. :)
2012-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP