Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-tankar inför julen-


MEDMÄNNSKLIGHET

vinden viskar
talar om
nu är tiden för
balans och sans


nu nalkas vi igen
den tid där julen
står för dörren
väcker tankar om
om alla barn som inte har någon
julegran där det ligger
klappar under


men tankar kan vi väl alla tänka
det kostar ingenting kanske tankar
när det hemlösa på gatorna
går var finns medmännskligheten då???

Arlöv
Erna Frank




Fri vers av erna frank
Läst 401 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-27 19:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Medmänsklighet behövs alltid, inte bara på julen...med dina ord får oss att tänka efter och förhoppningsvis göra något mer än att bara tänka...
2012-10-27

    ej medlem längre
bra, tänkvärd text..
2012-10-27
  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust