Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viker hädan...

När jag viker hädan, byter sfär! Vill jag skapa minimalt med besvär! Hoppas min sargade lekamen, kommer till nytta som både mat och en doktorsexamen!

Begravning är enligt mig överflödigt, en kartong är tillräckligt för mina rester! Spar pengarna till era egna fester, spar era inövade gester!

Låt läkare, forskare och studenter ta vad de önskar, ändamålet är oviktigt! Gräv ner resterna i en grund grav så att skogens djur får sitt, utan större arbete, smakligt!

Kanske finner någon ett svar på vad fan som rör sig i min välbegagnade hjärna, om min själ varit ren! Varför mitt sinne ibland är tungt som en bojsten!




Bunden vers (Rim) av deNeergaard
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-28 13:02



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra diktat. ja, skänk kroppen till forskning, kan man välja det någonstans?
2012-11-02
  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard