Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För din välgång...

 

För din välgång och min hälsa - förevigt jag skall be,

det finns ju så mycket vackert i livet att se.

 

Att ligga naken på gröna sommarängen,

lyssna på radio och sjunga med i refrängen.

 

Att slappna av i själen en varm sommardag,

att bara njuta, ingen stress, bara välbehag.

 

Den sommardagen vill jag spara i mitt hjärta,

jag skall ta fram den när jag anar smärta.

 

Den skall förbli min alldeles egna sköna stund,

förresten - jag delar med mig av mitt minne,

att vilja den andre väl, var ju min grund,

att få sprida glädje till min nästas sinne.

 




Fri vers (Fri form) av Den gamle
Läst 297 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-01 04:17



Bookmark and Share


    Max Poisé
En text som skulle kunna tonsättas. Skön rytm med okonstlat innehåll!

Bravo!
2012-11-16

  melancholia
Jag älskar hur du lyfter dem små saker som lätt kan passera en som just "små saker" men är egentligen dem små sakerna som är dem stora sakerna i ens liv.

Dina dikter är så glittriga av kärlek och hopp .
2012-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Den gamle
Den gamle