Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"När vi nu är omgivna av en sådan sky av vittnen, låt oss då, även vi, befria oss från allt som tynger, all synd som ansätter oss, och hålla ut i det lopp vi har framför oss." Hebreerbrevet inspirerar.


Inför Alla helgons dag.


Låt oss ha blicken

fäst vid Jesus


trons upphovsman

och fullkomnare


För att vinna

den glädje

som väntade


uthärdade

han korset

utan att bry


sig om skammen

sitter nu till höger

om Guds tron


Var tacksam

för Herrens tuktan

och förlora inte modet


när han straffar dig


ty den Herren älskar

den tuktar han


och han agar var son

som han har kär


Det är för vår fostran

som vi får lida


och behandlas

som söner


Om vi inte

blir tuktade


är vi inga

riktiga söner


utan oäkta


Styrk därför

era matta händer

och svaga knä


En sista gång

ska jord och

himmel skakas


och det

som vacklar

ska försvinna


för att det

som inte vacklar

ska bestå


Vi får ett rike

som inte

kan skakas


ty vår Gud

är

en förtärande eld



http://www.youtube.com/watch?v=eevqVAiH3Ek






Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-11-01 05:42



Bookmark and Share


  mare VIP
Tack !
2012-11-02

    maija tuori

Tröstande ord ,som ger hopp.
2012-11-01

  Minkki VIP
'en sista gång ska jord och himmel skakas' - starka ord idag

texten bär rakt fram till musiken, fin text också där - och glädje
2012-11-01

  anits VIP
Mycket tänkvärt och fint skrivet
2012-11-01

  Ljusletaren
Du skriver fint du ;.)
/kram
2012-11-01

    ej medlem längre
Javisst tuktas vi, fint!
2012-11-01

  Chawa VIP
Tänkvärda rader...
2012-11-01

    ej medlem längre
tänkvärt, och mycket bra!..
2012-11-01

  ResenärGenomLivet VIP
Många rader att alltid ha i minnet...mycket läsvärt...
2012-11-01

  SatansSon VIP
Det riket väntsar jag oxå på.På fullt allvar.
2012-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP