Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtryckta åsikter

Folket verkade "så eniga"
ingen uttalade något
som ifrågasattes..
i hopen fanns gömda
åsikter som inte vågade
komma ut i ljus..
motsägelsefulla känslor
tankar som hade svårt att acceptera
men risken vara så stor
att man skulle bli beskjuten
attackerad om sanningen kom ut..
så man lät tystnadens lock
bestämma stunden..





mare








Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-31 11:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Det är inte alltid som det ser ut att vara.
2014-07-31
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP