Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melankoli



Har för tillfället
tappat geisten

Har letat här och där
efter den, förgäves

Tyckte jag såg den ett tag
i den frusna tilltufsade trädgården

Men , nej, där var den inte

Inte heller i det något röriga garaget
där den gamla Saaben står och gråter
över sitt öde

Vandrat omkring i huset
i vemodigt tempo

Undrar om den hamnat
i dammsugaren?




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-01 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST