Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarkatt

 

och jag, smyger mellan mörka rum, där alla ytor är nu svarta. Fryser

utanpå och inuti.

Det kostar att dansa i stan men nu glänser allt och lyser.

Dock, nivåskillnad, yta kontra innehåll. Down shift not in a good way.

Tar in;

solkade lakan och rödvinsslattar,

stinker fuktiga fimpar,

smirnoff vid sängen och ack så kallnad aska

vad gör jag här

det är för lågt, detta kan  

inte

vara jag, billigt, här finns bara Sopor. ekar minnen i eldsken, blossande ansikten

fuktade läppar och svetten pärlar längs nacke

nedåt svank. Blickarna låsta i varandra av lust, kärlek,

åtrå.

Det var då. En bubbla skimrande för mig.

Saknad. Jag saknar

honom. Vacker under mina händer. Varm. Generös man.

Fortfarande underbar (?) trots

lögnerna jag såg igenom, då. Nu. Litade ändå aldrig

för jag

vet

allt.

 

 

Lilla katt i mitt knä; förlåt du borde inte varit här, förlåt mig det var mitt fel. Det var du och jag

förledda av sommaren.

 

 

 




Fri vers av C3H5(NO3)3
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-01 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C3H5(NO3)3