Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjörövar-Betty

 

är spritt språngande

galen

eller naken

alltefter vad situationen kräver,

och det gör hon. En liten jävla krävande pissmyrebråkstake

låter inget misstänkt passera ilsket glödande ögonkast, passadig,

glupande

slukande, suger sitt bomärke permanent mot öm-

tålig hud och känn din hjärna smälta med, soft ice -

sväljer utan att blinka. Om han duger. Inga

svaga rädda män göre sig mer besvär. Och nu vill hon inte gråta

fler. Vrede kontrar sorg. Gott så.

 

Synar och syndar,

skövlar och bränner. Rövar hagalet det som är rättmätigt

hennes från början och ger igen med samma guld-

mynt. Varje gång.

 

 Komsi....

 

 




Fri vers av C3H5(NO3)3
Läst 198 gånger
Publicerad 2012-11-01 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C3H5(NO3)3