Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pennan får skriva vad den vill

Underbart med yttrandefrihet
pennan får skriva ut allt den bär
uttrycka känslor tankar på blad
dansa omkring och leka hej vilt
låta sorg vemod ilska släppas lös
ohämmat utan kontroll utan rädsla
visa sina framfötter utan att frukta
stå upp för sin rätt att tycka fritt
bara följa med flödet när det trycker på
låta bläcket torka på evighets papper





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-07 17:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med!
2014-05-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP