Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lika sällsynta som ässjorna!


Städbolagen?


Förstår inte riktigt
hur de ska få ekonomin
att gå ihop!

Det finns väl inte så många smeder
nu för tiden?




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-01 19:12



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jo, jag tycker nog den gick hem
snart kan de räknas till fem
fast jag läste städbo-lagen
som vore även jag i tagen
att vitsa och det med en lem*

*lem anspelar här på skrivarhanden
2012-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST