Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Då tänkte jag på livet, och på att man är här just nu, och imorgon?
Han lever inte längre och jag kan inte förstå.
Han skakade om våra världar?
Alla började tänka på morgondagen
Men inte självisk utan om att krama om mera de man älskar eller att njuta av nuet.
Enkla vardagliga saker.
Livet vill ju inte berätta i förtid om vad vi kommer att bli drabbade av.
Vi måste försöka bli överraskade.
Men att tårar inte kan sluta rinna.
Att för varje dag som går är det svårare att förstå.
Tack för allt det underbara som du har gjort i livet.
Dina två starka stjärnor lyser alltid.




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 123 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-01 20:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verklige berörande....
2012-11-27

    ej medlem längre
Gripande och starka är dina ord att läsa.
2012-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino