Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livrädd

Du gör mig livrädd.

Jag är så rädd att du ska förstöra mig.

Du har redan tagit så mycket av mig, min kropp, min själ.

Jag skulle önska att du inte var en del av mig, det är du.

Vill att du ska försvinna, bort, långt bort.

Gör mig fri, lämna mig.




Fri vers (Fri form) av soheila
Läst 467 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-01 23:32



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark o bra i sin förmedling
2012-11-03
  > Nästa text
< Föregående

soheila