Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt bidrag till "Världens sista diktsamling".


Döda din älskling.



helvete, älskling

jag vill be dig dra åt helvete
och lämna mig åt helvete ensam

men jag tvekar
för i slutändan är det ändå jag som brinner

så det finns ett stycke i den här texten

jag vill skära och döda

slakta



nu finns det inte längre

elektroniskt förintat med mitt långfinger

den bästa texten är kanske den som inte skrivs


helt i linje med min ironi









Fri vers (Fri form) av Johannes
Läst 672 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-11-23 10:07



Bookmark and Share


    hejmartina
klockren
2012-12-13

  Annika Persson
Temat nedan kom som en tystnadens ord
efter dina som mina associationer, ej tolkning.
2012-12-07

  Annika Persson
Har hon gjort dig upprörd,
avvisat dig eller älskat dig?
Tala med henne, om hon vill det.
Med kommunikation kan man lösa mycket.
Sålänge man inte trampar på varandra.

2012-12-07

  Annika Persson
den bästa texten är den som man inte vågar skriva
2012-12-07

    ej medlem längre
Suveränt.
2012-12-07

  smultronbergen VIP
Supertext

Beskriver det tänkta hos mig
välskrivet
2012-12-04

  Ms Lovecraft
Du skulle ha skickat in den andra texten istället.
2012-11-23

    ej medlem längre
I like. a lot.
2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes