Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Klantigt, men jag råkade radera "förstautgåvan" med alla trevliga kommentarer.
Inspirationen till denna fann jag hos "sol" och hennes "kvinnan har saknat förstånd". Lägger ut denna som en balans...var bara tvungen... :)



att fästa i listen


kvinnans list
går över när mannen

får stånd




Bunden vers (Haiku) av alfa VIP
Läst 449 gånger
Publicerad 2006-02-13 23:04



Bookmark and Share


  Zara VIP
ritkigt kul faktiskt! ^^

kund einte säga så mkt mer! Men den fick mig att le!

/Z
2006-03-11
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén