Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flisor


de sticker en

vid varje tillfälle

då man känner ett uns

av stolthet




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-03 19:24



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
man ska inte gå barfota, man ska ha mycket på fötterna
2012-11-08

  lodjuret/seglare VIP
Vem har väl sagt att kärlek
skall vara utan smälek?
Den har i uti sin vackra själ
något som näst intill har ihjäl
dessa ömma känslors milda lek!
2012-11-04

    ej medlem längre
aj
2012-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST