Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej, i verkligheten var det en riktigt hemsk dröm. Usch....


så inkonsekvent

jag har sagt det förut

ibland drömmer jag

att folk dör

...

i natt blev du mördad

jag blev helt förstörd  och bröt ihop

du fanns ej mer till

började tänka långt onödiga tankar

som

fick du någonsin tillbaka dina filmer?

 

de som jag hade lånat

när du fortfarande levde

eller kunde jag kanske behålla dem...

 

© 2012 Celticgirl

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-03 19:39



Bookmark and Share


  erna frank
Kan tänka mig att det var hemskt att drömma om döden. Men du beskriver det bra. Säkert många som känner igen sig!
2012-11-04

  Juliusz Wilczynski
Väl pekat på hur vi tänker på döden ofta ur en praktisk saklig sida
2012-11-04

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
ja i drömmarna blir allt overkligt så verkligt.
2012-11-03

  Millan1
Lite av ett mysterium, fick han tillbaka eller inte...
2012-11-03

    ej medlem längre
Är du kunnig som drömtydare?
2012-11-03

    Upplandspoeten
Vackert och sorgligt vännen.
2012-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP