Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han kom i kärlek ;)

Snart öppnas dörren
till vackra advent
då firas tiden
när sonen var sänt
han kom till vår jord
för ett stanna ett tag
för att tala till världen
och hjälpa en svag,
han kom i kärlek
med vidöppen famn
han kom för att rädda
en vilse i hamn,
han kom för frälsa
ge hopp och tro
sök dig till honom
då finner du ro ;)








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-04 13:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Värme
2012-11-05

  ResenärGenomLivet VIP
Tack för dina fina ord...
2012-11-04

  Larz Gustafsson VIP
Han föddes emellertid inte i december.
Julfirandet är hedniskt och inte kristet.
I övrigt är jag med.
Jesus är Herre!
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP