Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parentes (passim)

 

Ännu finns det hos mig
det orörda, svårrörbara,
arvet som du lämnade
mellan speglingarna av
väggarnas steg och
dina egna oförstående
suckar;

vi skulle kunna uppehålla oss vid det
eller lägga det i ett skrin
omgärdat av blå rök
vi andra, vi
som blev kvar
en stund




Fri vers (Fri form) av Tomas Söderlund
Läst 340 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-11-04 19:13



Bookmark and Share


    annasofia.
satan i gatan - applåd!
2012-11-11

    ej medlem längre
Jävligt bra, tack
2012-11-06

  Casbah* VIP
tycker om den milda ömma tonen i denna
2012-11-05

  Casbah* VIP

2012-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund