Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

havande årstid


under den gnistrande snön
väntar våren på att födas

igen




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 460 gånger
Publicerad 2006-02-14 06:30



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Det här är skrivet både ur humor och djup...det är mycket mycket vackert
2006-02-15

  Teresia Ridell
Vackert, talar längtande i sin korthet.
2006-02-14

  Ola Rydberg
ja fin
2006-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP