Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om den är det, vem skall läsa?


Världens sista diktsamling

Högtidlig inbjudan:
ge ditt bidrag till
världens kanske sista
diktsamling

Om världen går under
typ som i morgon
skall jag ändå
idag plantera äppelträd

Man kan ju inga
säkert veta
hur undergången
planerats

Men ett äppelsträd
som överlever
domedagen
ger mer än tomma ord

Och vad är mera
patetiskt än en sista
diktsamling
som inte är det?


En badring på stranden
i novemberdimma
en snöhöljd
gasolgrill utan tub

 




Fri vers av Björn Donobauer
Läst 709 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-11-05 06:33



Bookmark and Share


  Minkki VIP
och vem ska läsa allt annat vi skrivit när Internet kraschar, förr eller senare?
2012-11-06

  L Patrik W Johansson VIP
vilket tyvärr också betyder att endast de med någon grad av begåvning förstår din text
och jag tror aldrig den kommer tillhöra en direkt majoritet

ska det vara

Be well,
LPWJ
2012-11-05

  L Patrik W Johansson VIP
Bra du skrev det här så slapp jag
klipske broder

ty dumhet förstå icke sig själv då den är dum

vilket tyvärr också betyder att endast med någon grad av begåvning förstår din text
och jag tror aldrig den kommet tillhöra en direkt majoritet

dessutom är att syssla med detta fenomen du beskrev så väl i texten dålig karma
som de sa förr

fram för fler sunda tankar i texter istället för depressiva/negativa
vilket jag aldrig kommer ställa upp på ens för en miljon

därför kommenterade jag det inte då jag såg det och häpnade
pga graden av dumhet i ännu en negativ diktsamling blott negativa deltar i vilket ger en skev bild av svenska diktare
men glad du gjorde en bra text av det

Be well,
LPWJ
2012-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer