Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggdansar

Skuggdans, skuggdans
silhuetter
att betrakta hur de
maskar sätter
över uttryck, miner, också tankar
fram och tillbaka över golvet vankar

Åh, som de längtar
att få följa
någon annans regler
att få dölja
sina äkta, miserabla ensamsjälar
i lyckojakten bli till trälar

För sig själva
blott för andra?
Inte ser de väl
varandra
Vem kan i blindo söka svar?
Tänk att hoppet alls lever kvar

Skuggdans, skuggdans
varför då?
Vi flyr och försöker
men slutar så
i livets famn blott marionetter
vi gör så lustiga piruetter




Bunden vers (Rim) av Infantil
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-05 17:00



Bookmark and Share


    maria gustafsson
åh
2012-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Infantil
Infantil