Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knark, fylla, sex och tabletter

När vi kysste varandra,
Kändes det som alla bitar
Föll på plats
Men jag kunde inte ge dig allt,
Min kärlek
Vi sårade varandra,
gav upp
Händerna gled isär från varandra,
Vi stod där tomhänta i månljuset
Knark, fylla, sex och tabletter,
blev din utväg
Rakbladen mot huden,
blev min
Ut från all smärta, ut från allt vi höll kärt
En tår från kinden var det enda kvar,
vi hade gemensamt




Fri vers av Alva Göransson
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-05 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alva Göransson