Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tennsoldat


Kände mig

helgjuten idag



Plus lite målad




Vem törs röra sig ur fläcken då?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jack E. Gladh VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-06 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST