Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min idé är att kärlek är livet, så


Lär dig älska

Man kan vara känslig
och så är jag när jag vet att pasta är touch

Precis som kärlek
man måste veta när

Men var gör att vi när vi tollererar allt..
gorme för oss & våra minnen




Prosa av Federico Romano
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-07 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano