Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen jag känner:-)


Per Fekt

Och in på banan kommer Per Fekt,

alla kvinnors våta dröm.

Han levererar härlig romantik,

sprider rosor och beröm.

Lång, snygg och kultiverad,

välbyggd och muskulös.

Inoljad och alldeles brun,

kommer nog direkt från en fritös.

Han kopplar på charmen,

och lägger kvinnorna på rygg.

De fattar inte vad som hände,

men han var ju så jävla snygg.

Han har inga tvivel och inga problem,

med ett organ som bara står och står.

Han sätter på och sätter på,

sen reser han sig ståtligt och går.

Männen i hans omgivning bleknar,

ja faktiskt bara försvinner.

Per Fekt ilar bara vidare,

och pippar så mycket han hinner.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-08 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver